VESTIGING GOOR

 

Adres: Kerkstraat 7 te Goor (t/o de Rabobank)

Wij werken geheel zonder afspraak. Goor heeft op vrijdagavond koopavond.

 

alt

 

 

Dit is het team van Knip&Go Goor:

 

alt

Ik ben Sanne. Ik wist van jongs af aan al dat ik graag kapster wilde worden. Ik zit nu 7 jaar in het vak en ik ben vanaf het begin van de opening Floor Manager bij Knip&Go Goor. Ik hou van een uitdaging en vind het heerlijk om mensen een mooi kapsel te geven. Op knip- en kleurgebied kan ik me helemaal uitleven! En daar horen uiteraard ook handige tips & trucs bij. Ik word regelmatig getraind om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends. Dit geef ik weer door aan mijn medewerkers. Zodat zij ook up to date blijven.

Het geeft mij een goed gevoel als iedereen enthousiast de salon verlaat. Hoop u snel te zien bij de leukste salon van Goor!


alt

 

Hallo, mijn naam is Noëlle. Ik ben werkzaam in de vestiging Goor. Daar werk ik met veel plezier. Knip&Go heeft een erg leuk concept dat goed bij mij past en ik merk dat dit voor klanten ook prettig werkt.

Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd en het geeft mij een goed gevoel als de klant blij de salon verlaat. Ik hoop u snel te zien in

onze vestiging.


alt

 

Hallo, mijn naam is Melanie. Ik ben nu 3 jaar werkzaam als kapster en werk met veel plezier bij Knip&Go Goor. We krijgen regelmatig leuke, leerzame en creatieve trainingen in de salon. Daardoor blijven we op de hoogte van de nieuwe trends en verbeteren we continu onze technieken. Ik vind het een super fijn gevoel om mensen nog mooier te maken. Ik hoop u daarom ook snel te zien zodat ik u een prachtig kapsel kan geven en u met een glimlach weg te zien gaan.

altalt

alt